Konsultation

Er dine hormoner i ubalance? Så er der heldigvis hjælp at hente!

Du kan her bestille tid til en konsultation i Komplementær Hormonterapi.

Konsultationen kan enten foregår fysisk i min klinik, online via Zoom eller via telefon.

Før du bestiller tid til en konsultation, vil jeg anbefale dig at tage en afklarende samtale med mig. Så er du sikker på, at vi sammen kan få styr på dine hormonelle ubalancer.

For at bestille tid til enten en afklarende samtale eller en konsultation, kan du kontakte mig, og så finder vi en tid, der passer dig.

Ring på tlf. 23 63 50 63 eller send en mail til hej@janeroedgaard.dk.

Jeg har både tider om formiddagen og om aftenen til hverdag, og hvis det passer dig bedst i en weekend, kan vi også finde ud af det. 

Zoom er et online redskab til videomøder. Det gør det muligt at tale sammen og se hinanden under konsultationen. Zoom kan både bruges på smartphone, tablet, Mac og PC.

Sådan foregår konsultationen

Første konsultation tager ca. 1-1,5 time. Efterfølgende konsultationer vil normalt tage ca. 1 time.

Inden konsultationen får du tilsendt et spørgeskema og en kostdagbog, som du udfylder og sender retur senest 2 dage før konsultationen. I spørgeskemaet oplyser du om dine symptomer, sygdomme i familien, tidligere infektioner, nuværende livsstil, og ikke mindst dine ønsker til, hvad jeg skal hjælpe dig med.

Når vi har snakket sammen, bearbejder jeg alle oplysninger fra dig, og derefter udarbejder jeg programmet og sender det til dig.

Efter 1-2 uger kontakter jeg dig via mail for at høre, om du er kommet godt i gang, og om du har spørgsmål. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og få svar på eventuelle spørgsmål til programmet, så snart du har modtaget det.

Du vil altid blive hjulpet til at mindske eller fjerne dine symptomer ved at finde og fjerne rodårsagen, ikke ved at symptombehandle.

Praktiske oplysninger

Når konsultationen er bestilt, vil du modtage en bekræftelse på e-mail med tidspunktet for konsultationen. Der vil være et link til handelsbetingelserne i mailen. Desuden modtager du spørgeskemaet og kostdagbogen, som skal udfyldes inden konsultationen.

Du kan parkere i indkørslen foran huset, når du kommer til konsultation i klinikken.

Hvis du vælger, at konsultationen skal afholdes online, vil du modtage en mail med et link til et Zoom-møde. Hvis du ikke er vant til at bruge Zoom, skal jeg nok hjælpe dig.

En af mine klienter udtaler:

Jeg kom til Jane på grund af problemer med min tarm, eksem og forhøjet kolesterol.

Jeg valgte Jane, da jeg havde læst en artikel i Jydske Vestkysten om hende. Hvordan hun kunne hjælpe sådan en som mig med hormonelle forstyrrelser. Jeg har tidligere fået hjælp af en sygeplejerske, som gav akupunktur for min eksem. Hun gik på pension for nogle år siden.  Derfor søgte jeg nu nye veje for at få hjælp.

Jane kunne hjælpe mig med en kostplan og naturprodukter, hvilket har forbedret både eksem, bedret tarmfunktionen og sænket mit kolesteroltal.

Jeg tror også, at forbedringerne har været positive på grund af min egen positive tilgang til Janes plan. Jeg har specielt lyttet til hendes opfordring til at spise mange flere grøntsager og undlade gluten.  Det hjælper rigtig meget på min tarm. 

Ved min konsultation hos Jane havde jeg stor tiltro til hende. Stille og roligt snakkede vi om mine problemer. Hvad jeg plejer at spise, og hvad hun kunne anbefale at undlade samt tilføje i min kost. 

Jeg har nu fulgt Janes anbefalinger i tre måneder. Det går som sagt godt, og jeg har en positiv oplevelse af besøget hos Jane og hendes kompetence.

Jeg vil varmt anbefale Jane til andre med samme problemer, som jeg “bøvler” med.

Annalise Lysgaard

Handelsbetingelser og afbestillingsfrister

Du kan læse mine handelsbetingelser her. Vær opmærksom på afbestillingsfristerne. Der skal meldes afbud senest 5 hele dage inden konsultationen, for at du kan få alle dine penge retur.

Ved afbestilling senere end 5 dage før konsultationen, hæfter du for 50 % af beløbet for konsultationen. Ved aflysning mindre end 24 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet. Den aftalte tid kan flyttes eller aflyses ved at sende en mail til hej@janeroedgaard.dk, eller ved at ringe på tlf. 23 63 50 63.

Hormoner i ubalance
Call Now Button