Konsultation

Her kan du bestille tid til en konsultation i Komplementær Hormonterapi. Konsultationen kan enten foregår fysisk i min klinik, online via Zoom eller via telefon. For at bestille tid til enten en afklarende samtale eller en konsultation, kan du ringe eller skrive til mig, og så finder vi en tid, der passer dig. Jeg har både tider om formiddagen og om aftenen til hverdag, og hvis det passer dig bedst i en weekend, kan vi også finde ud af det.

Første konsultation tager ca. 1-1,5 time. Efterfølgende konsultationer vil normalt tage ca. 1 time.

Inden konsultationen får du tilsendt et spørgeskema og en kostdagbog, som du udfylder og sender retur senest 2 dage før konsultationen. I spørgeskemaet oplyser du om dine symptomer, sygdomme i familien, tidligere infektioner, nuværende livsstil, og ikke mindst dine ønsker til, hvad jeg skal hjælpe dig med.

Når vi har snakket sammen, bearbejder jeg alle oplysninger fra dig, og derefter udarbejder jeg programmet og sender det til dig.

Du vil altid blive hjulpet til at mindske eller fjerne dine symptomer ved at finde og fjerne rodårsagen, ikke ved at symptombehandle.

Praktiske oplysninger

Når konsultationen er bestilt, vil du modtage en bekræftelse på e-mail med tidspunktet for konsultationen. Der vil være et link til handelsbetingelserne i mailen. Desuden modtager du spørgeskemaet og kostdagbogen, som skal udfyldes inden konsultationen.

Du kan parkere i indkørslen foran huset, når du kommer til konsultation i klinikken.

Hvis du vælger, at konsultationen skal afholdes online, vil du modtage en mail med et link til et Zoom-møde. Hvis du ikke er vant til at bruge Zoom, skal jeg nok hjælpe dig.

Handelsbetingelser og afbestillingsfrister

Du kan læse mine handelsbetingelser her. Vær opmærksom på afbestillingsfristerne. Der skal meldes afbud senest 5 hele dage inden konsultationen, for at du kan få alle dine penge retur.

Ved afbestilling senere end 5 dage før konsultationen, hæfter du for 50 % af beløbet for konsultationen. Ved aflysning mindre end 24 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet. Den aftalte tid kan flyttes eller aflyses ved at sende en mail til hej@janeroedgaard.dk, eller ved at ringe på tlf. 23 63 50 63.