Jeg tilbyder

Før du bestiller tid til en konsultation i Komplementær Hormonterapi ved mig, er det en god idé, at vi først afholder en afklarende samtale. Det giver dig mulighed for at stille mig spørgsmål og finde ud af mere om, hvad jeg tilbyder.

Komplementær Hormonterapi kobler den konventionelle medicin og den mere alternative verden sammen, så man får det bedste fra begge verdener; holistisk tankegang møder moderne videnskab. Ved en konsultation i Komplementær Hormonterapi vil første skridt altid være at klarlægge rodårsagen bag symptomerne. Dette sker gennem laboratorietests, screeningsprotokoller og visuel diagnose, og dermed kan processen i forhold til at årsagsbehandle – og ikke symptombehandle – starte. Behandlingen sker bl.a. ved hjælp af kostændringer, afslapningsøvelser og kosttilskud.

Du kan gennem en konsultation få klarlagt, hvor der er ubalancer i dine hormoner, og få hjælp til at løse problemet gennem ændringer i kost og livsstil.

Hvad får du ud af en konsultation?

Ud fra dine symptomer får du et program, som giver gode råd til, hvordan du behandler årsagen til dine symptomer. I programmet får du en liste over gavnlige kosttilskud, råd om kost, motion, afslapningsøvelser mv. samt en kostguide sammensat til at afhjælpe dine hormonelle ubalancer. Du opnår viden om, hvordan maden og dine vaner påvirker din krop. Sammen prioriterer vi, hvordan vi når de mål, du selv sætter for dit helbred.

Sådan foregår det

Du kan bestille en enkelt konsultation, eller du kan bestille et helt forløb. Som regel tager det tid, før hormonerne igen kommer i balance, når de har været ude af balance gennem længere tid. Derfor fungerer det som regel bedst med et helt forløb. Du kan altid starte med at bestille tid til en enkelt konsultation, og så finder vi sammen ud af, hvornår du har brug for at komme til den næste konsultation.

Før konsultationen sender jeg et spørgeskema til dig, som du udfylder og sender retur til mig. I spørgeskemaet er også en kostdagbog, da kosten har stor indflydelse på din krop og dit helbred. I spørgeskemaet tager du ligeledes stilling til, hvad dine mål for konsultationen er. Ved at udfylde spørgeskemaet er du godt forberedt på den samtale, vi skal have om dig og dine symptomer.

Selve konsultationen foregår fysisk eller via Zoom, hvor jeg sender et link til din e-mailadresse i god tid inden konsultationen. Under konsultationen gennemgår vi dine symptomer og finder ud af, hvad årsagen kan være.

Efter konsultationen

Efter konsultationen ser jeg på de oplysninger, du har givet mig, og udarbejder ud fra dette et sundhedsprogram. I sundhedsprogrammet er der gode råd til, hvordan du gennem kosten, kosttilskud, motion, søvn og stresshåndtering kan få din krop i balance. Hvis du efterfølgende har behov for at snakke om programmet og få uddybet nogle af punkterne, kan vi aftale tid til en snak.

Det er muligt at få lavet en laboratorietest gennem mig for yderligere at udrede dine hormonelle ubalancer, men en sådan test skal du betale ud over prisen for konsultationen. Jeg bestiller testen til levering hjemme hos dig og hjælper dig med fortolkningen af testen efterfølgende ved en ny konsultation. En laboratorietest udføres af Nordic Laboratories.

Se mere om den gratis afklarende samtale, bestil en konsultation eller se mine priser her.

Konsultation i Komplementær Hormonterapi
Call Now Button