Laboratorietests

For at kunne afdække det egentlige problem bag symptomer og sygdomme, kan en laboratorietest fra Nordic Laboratories være et godt værktøj. Der findes mange forskellige laboratorietests, så kunsten er at finde den rigtige.

Hjælp til valg af laboratorietest

Jeg vil under udarbejdelsen af dit sundhedsprogram se på, om der er en eller flere af disse laboratorietests, der vil være relevante for dig. Hvis du ønsker at få lavet en test, vil jeg bestille den til levering hjemme hos dig. Når du har betalt for testen, vil der blive sendt et testkit hjem til dig. Hvis ikke du betaler, bliver der ikke sendt noget, så det forpligter ikke at bestille en test. Prisen for en laboratorietest kommer ud over prisen for en konsultation.

Når du ud fra samlevejledningen i testkittet har opsamlet prøvemateriale, som kan være blod (via et lille prik i fingeren), urin, afføring eller spyt, sender du testen retur til Nordic Laboratories. Når testresultaterne er klar, vil du modtage en mail.

Tolkning af testresultat

Jeg kan under en konsultation hjælpe med at tolke testresultatet. Gennem uddannelsen har jeg lært at læse testresultaterne og lægge en plan for, hvordan du afhjælper de problemer eller udfordringer, testen kan vise. Desuden er jeg certificeret dnalife Partner, da jeg har modtaget undervisning gennem Nordic Laboratories i at tolke resultater fra deres dna-tests.

Hvis du er interesseret i at vide mere om laboratorietests, er du velkommen til at kontakte mig.

Laboratorietest
Call Now Button