Om Jane Rødgaard

Hej! Jeg hjælper dig, der har symptomer på hormonelle ubalancer. Ubalancer, som påvirker din livskvalitet.

Her ved mig bliver du hørt og forstået. Du bliver lyttet til, og sammen finder vi frem til, hvordan dine problemer er opstået, så vi kan behandle årsagen.

Få hjælp til hormonelle ubalancer

Du er langt fra den eneste, som dagligt påvirkes af symptomer på hormoner, der ikke er i samspil med hinanden og med resten af kroppen. Det ved jeg.

Jeg ved det, fordi jeg kan se, at det fylder meget for rigtig mange. Hverdagen påvirkes, når krop og sind gør ondt og ikke opfører sig, som de skal. Det kan være svært at få hjælp, når problemet ikke bare kan løses med medicinsk behandling.

Hormonelle ubalancer

Hormoner er signalstoffer i kroppen, og når de ikke er i balance, kan det give mange forskellige symptomer, f.eks.:

  • Træthed
  • Humørsvingninger
  • Mangel på energi
  • Infertilitet
  • Insulinresistens
  • Forstoppelse
  • Hudproblemer
  • …og meget andet

Jeg hjælper dig ikke kun med at fjerne dine hormonelle ubalancer – jeg hjælper dig med at fjerne årsagen, så du ikke kun bliver fri for symptomerne, men også det, der ligger til grund for symptomerne. Det er det, jeg brænder for.

Du kan få del i min viden gennem en personlig konsultation, hvor jeg behandler lige præcis dine symptomer. Du kan også læse mine blogindlæg, hvis du vil vide mere om, hvordan hormonerne påvirker din krop.

Skal vi tage en snak om, hvad jeg kan hjælpe dig med? Bestil tid til en afklarende samtale her.

Se her, hvad en af mine klienter har oplevet ved mig:

Jeg kom til Jane på grund af problemer med min tarm, eksem og forhøjet kolesterol. Jane kunne hjælpe mig med en kostplan og naturprodukter, hvilket har forbedret både eksem, bedret tarmfunktionen og sænket mit kolesteroltal. Nu går det godt, og jeg har en positiv oplevelse af besøget hos Jane og hendes kompetence.

Jeg vil varmt anbefale Jane til andre med samme problemer, som jeg “bøvler” med.

Hvordan kom jeg her til?

Jeg har taget den lægeeksaminerede uddannelse til Komplementær Hormonterapeut™️ ved Institut for Komplementær Hormonterapi. Uddannelsen er skabt af Caroline Fibæk, som ved alt, hvad der er værd at vide om hormoner. Caroline lægger stor vægt på, at al undervisningen bygger på evidens. Det vil sige, at der er forskning og stor viden bag alt, hvad jeg har lært.

Læs om uddannelsen her.

Som baggrund for at tage uddannelsen har jeg desuden læst Anatomi, fysiologi og sygdomslære. I alt 300 timers lærdom er det blevet til.

Grunden til, at jeg tog uddannelsen, var mit store ønske om at lære at forstå, hvad der sker i krop og sind, når der opstår problemer.

Jeg har selv haft udfordringer med fordøjelsen og diffuse symptomer på, at stofskiftet ikke fungerede helt optimalt. Undersøgelser i sundhedssystemet har ikke givet noget svar på hvorfor. Derfor har det været spændende at bruge mig selv som prøvekanin gennem uddannelsen.

Min familie har også stået for skud. De synes vist til tider, at det bliver for meget af det gode, men sådan er det, når mor er nørdet 🙂

Vil du have min hjælp til at komme af med dine symptomer?

Komplementær Hormonterapi
Call Now Button