Få adgang til min video om:

3 tegn på, at dine hormoner ikke er i balance

Kender du til det med, at kroppen ikke helt opfører sig, som den skal?

Ubalancer i hormonerne kan give mange forskellige symptomer. Hvis du har problemer med huden, fordøjelsen, krop eller sind, så kan det være hormonerne, der ikke er i ligevægt.

Vil du vide mere om, hvordan hormonsystemet påvirker dit humør, din hud og din fordøjelse? Så se min video om tre tegn på, at dine hormoner ikke er i balance.

Når du henter videoen, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen. Læs min Privatlivspolitik her.

I videoen får du en kort gennemgang af hormonsystemet og en beskrivelse af tre almindelige tegn på hormonelle ubalancer. Måske også nogle, du ellers ikke forbinder med rod i hormonerne. Du får beskrevet, hvilke symptomer, der ligger bag de forskellige tegn på ubalancer, samt hvad der kan være årsagen til ubalancerne.

Alt i alt bliver du klogere på, om nogle af dine symptomer i dagligdagen kan stamme fra forstyrrelser i hormonsystemet.

Praktiske detaljer:

Når du trykker på knappen, skal du udfylde dit navn og din e-mailadresse. Efter at du har trykket send, kommer der en e-mail til dig, hvor du skal bekræfte, at du vil modtage videoen. Hvis ikke du bekræfter, bliver videoen ikke sendt til dig.

Når du henter videoen, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen. Læs min Privatlivspolitik her.

Lidt om mig:

Jeg er uddannet Komplementær Hormonterapeut ved institut for Komplementær Hormonterapi. 

Jeg hjælper dig, der har hormonelle forstyrrelser, og som er klar til selv at tage ansvar for dit helbred. Med de rette redskaber er det faktisk muligt at få behandlet og fjernet kilden til dine symptomer. Det er det, jeg brænder for – at hjælpe dig, så du kan få en bedre hverdag!

Jane Rødgaard Uhrenholt, Vestervænget 4, 6740 Bramming, tlf. 23 63 50 63, hej@janeroedgaard.dk – CVR-nr. 41396997

Call Now Button